050rooster

Maak je RUG-rooster overzichtelijk en persoonlijk. Verwijder vakken en werkcollegegroepen waar je geen deel van uitmaakt, sla je persoonlijke rooster op, en gebruik de overzichtelijke weergave.

Over 050rooster

050rooster is ontwikkeld door Alex-Jan Sigtermans (@Sigtermans) en Michel Medema (@Michel_Medema), beiden student Informatica. 050rooster hoopt een alternatief te zijn voor de soms onoverzichtelijke roostersites van de Rijksuniversiteit Groningen.

Deze roostersite is onafhankelijk van de Rijksuniversiteit Groningen ontwikkeld, er wordt gebruik gemaakt van een API die ook door andere roosterprogramma's van de Rijksuniversiteit Groningen wordt gebruikt.

De roosters die je via 050rooster opvraagt zijn persoonlijk; ieder rooster heeft een unieke link, waarmee je het rooster later terug kunt vinden. Binnen dit persoonlijke rooster kan je vakken toevoegen, maar ook colleges verwijderen die niet voor jou bedoeld zijn (andere werkcollegegroep).

Door een nickname in te stellen kan je altijd gemakkelijk je rooster terugvinden, via http://050rooster.nl/nickname. De functionaliteit van deze site zal continu doorontwikkeld worden, houd'm in de gaten!

Vragen, opmerkingen, suggesties, problemen? Mail ons!